ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ – E-SHOP

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

ΤΑ 6 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ

1ο ΒΗΜΑ: Επικοινωνείτε μαζί μαs

Μας ενημερώνετε πως θέλετε την ιστοσελίδα σας, για να σας δώσουμε μια δωρεάν προσφορά κατασκευής ιστοσελίδας ώστε να προχωρήσουμε παρακάτω.

 

2ο ΒΗΜΑ: Καταγραφή των αναγκών που έχετε από την ιστοσελίδα σας

Στην εταιρία μας επιδιώκουμε να σας φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γι’ αυτό καταγράφουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Γι΄αυτό, θέλουμε να γνωρίζουμε τα εξής:

  • Ποιος είναι ο σκοπός δημιουργίας της ιστοσελίδας σας και τι αποτελέσματα θέλετε απ’ αυτήν.
  • Ποιο είναι το κοινό στο οποίο απευθύνεστε (ηλικία, φύλο, κλπ.)
  • Αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη επιθυμία στην εμφάνιση της ιστοσελίδας σας, όπως χρώματα, φωτογραφίες κ.α.
  • Τι θέμα θα έχουν τα μενού, οι σελίδες και οι κατηγορίες της ιστοσελίδας σας (πχ αρχική-η εταιρεία μας-υπηρεσίες -προϊόντα-επικοινωνία-λογαριασμός κ.α.)
  • Αν έχετε έτοιμο το υλικό (λογότυπο της εταιρείας, κείμενα, φωτογραφίες, video κ.α.) που θέλετε ν’ ανεβάσετε στην ιστοσελίδα σας ή αν χρειάζεστε τη βοήθειά μας σε αυτά.
  • Αν επιθυμείτε να τοποθετήσουμε κάποιο επιπλέον πρόσθετο στην ιστοσελίδα σας (πχ χάρτη, καιρό, ημερολόγιο κ.α.)

 

 

3ο ΒΗΜΑ: Έγκριση της προσφοράς μας και προκαταβολή.

Εγκρίνετε την προσφορά μας, μας δίνετε προκαταβολή το συμφωνηθέν ποσό που θα πούμε και προχωράμε στο επόμενο βήμα. H πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

4ο ΒΗΜΑ: Επιλογή Domain Name-Web Hosting

Το domain name δηλαδή το όνομα της ιστοσελίδας σας, είναι σημαντικό γιατί σας αντιπροσωπεύει στο διαδίκτυο και πρέπει οι επισκέπτες σας για να το θυμούνται εύκολα. Γι’ αυτό και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή και αναλαμβάνουμε να το κατοχυρώσουμε για σας.

 

 

5ο BHMA: Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Η σχεδίαση ιστοσελίδας είναι το Νο1 για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας. Με μεγάλη φροντίδα και προσοχή σχεδιάζουμε τη μακέτα ιστοσελίδας σας σε responsive μορφή (mobile) για να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις συσκευές ( tablet, κινητό) με στόχο την απόλυτη ικανοποίησή σας από την τελική εμφάνιση της ιστοσελίδας σας. Όπου κι αν βρίσκεστε και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας, έχουμε τα μέσα για να βλέπετε online την ιστοσελίδα σας ώστε να είστε σίγουροι, ότι θα πάρετε αυτό που παραγγείλατε. Με την ολοκλήρωση σχεδιασμού της μακέτας ιστοσελίδας την οποία βλέπετε σε πλήρη λειτουργία online, πληρώνετε το υπόλοιπο του κόστους κατασκευής και εξοφλείται η ιστοσελίδα.

 
 

6ο ΒΗΜΑ: Παράδοση-Προώθηση ιστοσελίδας – SEO

Τέλος, σας παραδίδουμε τους κωδικούς και τους σέρβερ. Με την κατασκευή ιστοσελίδας στην Click in Site, παρέχουμε εντελώς δωρεάν υπηρεσίες βελτιστοποίησης ιστοσελίδας!
Καταχωρούμε την ιστοσελίδα σας στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης και καταλόγους (Google), τοποθετούνται οι κατάλληλες λέξεις κλειδιά (keywords) και κάνουμε πράξη τις υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδας που έχουμε συμφωνήσει, για να μπορεί να κατακτήσει η ιστοσελίδα σας υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

 

Η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη

Η ιστοσελίδα σας έχει ολοκληρωθεί και εμείς είμαστε κοντά σας, για ότι χρειαστείτε!