ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΤΩΝ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

Η κάρτα σας !

Οι επαγγελματικές κάρτες μπορεί να είναι μικρές σε μέγεθος, ωστόσο μεταφέρουν την εικόνα της επιχείρησης σας όταν βρίσκεστε εκτός γραφείου. Μία ξεχωριστή κάρτα έχει πάντα την θέση της στο πορτοφόλι, το γραφείο, τον καθρέπτη ή το κομοδίνο των πελατών σας !

 

Γραφιστική επιμέλεια 

Αν δεν έχετε ήδη έτοιμη μια μακέτα για την κάρτα σας, μπορείτε μέσα από την σελίδα μας να μας ενημερώσετε ότι επιθυμείτε γραφιστική επιμέλεια!

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, το γραφιστικό τμήμα της Click in Site θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την οριστικοποίηση των λεπτομερειών της μακέτας. Μπορείτε ωστόσο, μαζί με την παραγγελία να ανεβάσετε τα στοιχεία που θα αναγράφονται στο προϊόν καθώς και το λογότυπό σας, ή ένα σχέδιο που θα θέλατε να περιέχει.

Μαζί με την παράδοση της παραγγελίας, θα σας παραδοθεί η τελική μακέτα ώστε να μπορέσετε να την χρησιμοποιήσετε στην επόμενή σας παραγγελία!

*Στην γραφιστική επιμέλεια δεν περιλαμβάνεται η σχεδίαση λογότυπου.

 

Τυπώστε μόνο όσα χρειάζεστε

Ένα από τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής εκτύπωσης είναι ότι σας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε τον αριθμό των αντιτύπων που πραγματικά χρειάζεστε σε πολύ χαμηλές τιμές. Η εκτύπωση γίνεται με φιλικά προς το περιβάλλον μελάνια και πλήρως ανακυκλώσιμα.