ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

 

Εμείς στην Click in Site τηρούμε με συνέπεια τους κανόνες κατασκευής ιστοσελίδας σε όλες τις ιστοσελίδες μας, από την πιο οικονομική, μέχρι την πιο ακριβή και εξειδικευμένη και σας παρουσιάζουμε τα έξι βασικά σημεία που εστιάζουμε για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας responsive (mobile) για να την επισκέπτονται από όλες τις συσκευές ακόμη και από το κινητό τηλέφωνο, χωρίς να χαλάει η εμφάνισή του site, αλλά να προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος της συσκευής.

Η εμφάνιση ιστοσελίδας – web design να είναι σύγχρονη και ελκυστική, γιατί χαρακτηρίζει την επιχείρησή σας και ταυτίζει στην συνείδηση του επισκέπτη την ιστοσελίδα με τα προϊόντα – υπηρεσίες που πουλάτε. Φρέσκια και σύγχρονη ιστοσελίδα, φρέσκια και σύγχρονα προϊόντα!

Να καταλαβαίνει ο επισκέπτης αμέσως σε τι αναφέρεται η ιστοσελίδα και να έχει εύκολη πλοήγηση ώστε να βρίσκει με λίγες κινήσεις αυτό ακριβώς που ψάχνει στο site, να μην κουράζεται, να μη δυσανασχετήσει και εγκαταλείψει το site σας, αλλά να το επισκεφτεί ξανά με ευχαρίστηση.

Η χρήση ωραίων και εντυπωσιακών εικόνων, κάνει πιο ελκυστικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και προκαλούν τον χρήστη της ιστοσελίδας να τα αγοράσει, μετατρέποντας τους επισκέπτες σε πελάτες σας.

Η ιστοσελίδα πρέπει να διαθέτει σύνδεση με τα social media για να προωθήσετε εύκολα και γρήγορα το site σας στα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, ακόμη και μόνοι σας.

Ισχυρή φιλοξενία ιστοσελίδας σε γρήγορο και αξιόπιστο server, για να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα το site σας και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!