ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κατασκευή e-shop σε οικονομικές τιμές δημιουργίας e shop

Κατασκευή e shop τώρα, γιατί ήρθε η ώρα να πουλάς τα προϊόντα σου online! Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) μειώνεις τα κόστη και αυξάνεις τις πωλήσεις! Φτιάξε το e-shop σου με αγορά eshop στην Click in Site στην πιο χαμηλή τιμή!

 

Κατασκευή e-shop σε χαμηλό κόστος για υψηλές ηλεκτρονικές πωλήσεις

Το e-shop είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος εμπορικής δραστηριοποίησης μιας επιχείρησης. Είναι ο τρόπος για να μπείτε δυναμικά στον χώρο του εμπορίου μέσα από τη ψηφιακή τεχνολογία και να επεκτείνετε τις εμπορικές δραστηριότητές σας.

Με τη ραγδαία ανάπτυξη του internet, το όνειρο του κάθε επαγγελματία, της κάθε μικρής ή μεγάλης επιχείρησης είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο που επιτυγχάνεται με ένα αποτελεσματικό e shop: αυξάνοντας τις πωλήσεις, αύξηση πελατολογίου, αύξηση κέρδους ΡΑΓΔΑΙΑ!

 

Κατασκευή e-shop με κέρδη!

Η κατασκευή eshop έχει σκοπό μόνο το κέρδος, αλλιώς τι αξία έχει να έχουμε ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να έχουμε πωλήσεις?

Γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία το e-shop που θα φτιάξετε να είναι οικονομικό αλλά να είναι και λειτουργικό, να προβάλει έξυπνα και όμορφα τα προϊόντα σας και να προκαλεί τους επισκέπτες να γίνουν πελάτες σας άμεσα!

 

Τι είναι το e-shop;

Το e-shop  περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία του ηλεκτρονικού εμπορίου και αφορά τη λιανική ή τη χονδρική πώληση φυσικών προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο.

Όταν λοιπόν μιλάμε για e-shop, εννοούμε την κατασκευή ιστοσελίδας που με το κατάλληλο λογισμικό, πραγματοποιούνται ηλεκτρονικές αγορές-πωλήσεις) μέσω του online καταστήματός σας. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνονται πωλήσεις των προϊόντων και υπηρεσιών μιας επιχείρησης που θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να πετύχει ένα φυσικό κατάστημα τόσο σύντομα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα φτάνει παντού και έχουν πρόσβαση σ’ αυτό εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου Γι΄αυτό πλέον βλέπουμε για όλους τους τομείς του εμπορίου ν’ αναπτύσσονται και online καταστήματα. Διαδικτυακά Super market, καταστήματα ρουχισμού, ηλεκτρονικών ειδών, βιβλιοπωλείων, κοσμημάτων, τυχερών παιχνιδιών, τεχνικών εργασιών, πάσης φύσεως εμπορικών συναλλαγών και υπηρεσιών, αυξάνουν καθημερινά το τζίρο τους από ιντερνετικούς πελάτες. Όλες οι επιχειρήσεις πια, επιθυμούν να πάρουν το κομμάτι που τους αναλογεί στη μεγάλη διαδικτυακή αγορά που καθημερινά αυξάνεται.

 

 

Πως φτιάχνεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα – e shop;

Το e-shop κατασκευάζεται με διάφορα συστήματα και λογισμικά. Ανάλογα με την πλατφόρμα κατασκευής e-shop, διαμορφώνεται τόσο η λειτουργικότητα του eshop, όσο και το κόστος του.

Εμείς στην Click in Site κατασκευάζουμε επαγγελματικά e-shop και δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας την ισχυρή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Woocommerce σε συνδυασμό με WordPress.