ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Με τιμές κατασκευής ιστοσελίδων από 199€ γιατί οι τιμές σας είναι πολύ πιο χαμηλές από άλλες εταιρίες?

Στο Click in Site έχουμε επίγνωση της αγοράς και φτιάχνουμε δυναμικές ιστοσελίδες σε πολύ χαμηλές τιμές με λογισμικό ανοιχτού κώδικα, περιορίζοντας τα κόστη ανάπτυξης στα πλαίσια των συνθηκών της αγοράς και της αγοραστικής δύναμης του σύγχρονου επιχειρηματία. Σε επιχειρησιακό επίπεδο, έχουμε δημιουργήσει ομάδες με εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες για να μην έχουμε αυξημένα μηνιαία κόστη, ώστε η παροχή υπηρεσιών μας στους πελάτες μας να είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομικές.

Πόσο εύκολο είναι να ανεβάζω μόνος μου υλικό στο site μου, μπορείτε και να με εκπαιδεύσετε?

Όλα τα πακέτα ιστοσελίδων μας, διαθέτουν δυναμικές ιστοσελίδες με Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) για να μπορείτε να ανανεώνετε μόνοι σας την ιστοσελίδα.

Σε κάθε αγορά πακέτου ιστοσελίδας, παρέχουμε Δωρεάν εκπαίδευση μέσω skype ή στον χώρο σας.

Θα είναι η ιστοσελίδα μου σε δικό της domain name (όνομα ιστοσελίδας) σε .gr ή .com?

Ναι, όλες οι ιστοσελίδες συνδέονται απαραίτητα με domain δικής σας ιδιοκτησίας. Επιλέγετε το όνομα που θέλετε για την ιστοσελίδα και εφόσον είναι ελεύθερο, εμείς το κατοχυρώνουμε για λογαριασμό σας.

Εκτός από το ανέβασμα περιεχομένου στο site μου, μπορείτε να παρέχετε εκπαίδευση για όλη τη διαχείριση ιστοσελίδας μου και server?

Οι ιστοσελίδες φτιάχνονται στη βάση κάποιου λογισμικού και η κάθε ιστοσελίδα ανάλογα με τον τύπο της, διαθέτει επιπλέον εφαρμογές, modules και προγράμματα όπως άλλωστε και ο λογαριασμός φιλοξενίας στον server που αποτελείτε από λογισμικά που αφορούν εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις, η εκπαίδευση των οποίων γίνεται σε αρμόδιες εγκεκριμένες σχολές πληροφορικής, με την αντίστοιχη πιστοποίηση των γνώσεων, γιατί ένα μικρό λάθος από κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας και μάλιστα έμπειρος, μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη την ιστοσελίδα.

Είναι αλήθεια ότι στο wordpress και τα ανοιχτά λογισμικά μπαίνουν hackers?

Η αλήθεια είναι πως ο κίνδυνος στο internet για κακόβουλες επιθέσεις σε ιστοσελίδες είναι υπαρκτός και τίποτα δεν είναι απόλυτα ασφαλές. Ειδικά στο WordPress, στο Joomla, στο Opencart και στα άλλα λογισμικά ανοιχτού κώδικα, δουλεύουν καθημερινά σ΄αυτά  χιλιάδες προγραμματιστές, ώστε να είναι πάντα σύγχρονα τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε ασφάλεια. Επιπλέον στους server μας  που φιλοξενούνται οι ιστοσελίδες, υπάρχουν πρόσθετα μέτρα ασφάλειας. Για την ασφάλειά της ιστοσελίδας σας, δίνουμε στους πελάτες μας αναλυτικές οδηγίες για τους κωδικούς και τη σωστή χρήση τους.

Ποια είναι η διαφορά στα πακέτα φιλοξενίας σε VPS servers που διαφημίζετε ότι παρέχετε?

Η διαφορά των VPS servers από των απλών Share Hosting, είναι ότι οι VPS servers είναι ενισχυμένοι servers, πολύ πιο γρήγοροι και ιδιαίτερα πιο ασφαλείς από τους απλούς servers με share hosting που διαθέτουν οι περισσότερες εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων.

Οι VPS servers είναι ιδιαίτερα ακριβοί, αλλά εμείς τους παρέχουμε στους πελάτες μας σε τιμές προσφοράς όπως θα πλήρωναν για ένα απλό πακέτο hosting.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *